Jag vill ha en badrumsrenovering – men det är inte lätt att få en att komma bara så där, jag måste först göra mig kvitt med alla mina trosuppfattningar om hur universum fungerar. Så länge jag inte tror att en badrumsrenovering kan uppstå utan att jag får det att hända med min fysiska kropp så kommer den inte att kunna komma. Så fungerar universums lagar – universum kan inte överraska oss på sätt som är utanför våra trossystem. Alltså måste vi lära oss att lita på universum och inte tro att vi vet hur det fungerar med att renovera badrum Stockholm för att det skall kunna ta hand om oss på ett optimalt sätt.

Renovera badrum – kan komma när man minst anar det

Om man bara inte tror att det är omöjligt att den uppstår så kan den uppstå – så enkelt är det. Allt som man vill utan att insistera på att det händer kan hända när man släpper taget, är närvarande i stunden och följer sin intuition. De flesta människor vill inte riktigt vara närvarande i stunden eftersom de har vant sig vid att konstant fly undan sina känslor. Många går runt och blockerar sina känslor för de är rädda för att känna känslor som inte klassas som positiva – vilket gör att de positiva känslorna inte heller känns riktigt bra med renovera badrum Stockholm så. Genom att känna igenom sina känslor så tömmer man sitt energifält på undantryckt negativ energi och kan istället känna mer positiva känslor fullt ut.

Man måste våga för att få det man vill ha

Att våga möta sina känslor är större än vad man tror – att verkligen känna dem, utan att rationalisera eller marginalisera känslorna. Att inte tänka på dem eller analysera dem, bara känna. Det är svårt och krävs viss koncentration för att klara av i början. Det är ofta också obehagligt eftersom det som kommer upp först är undantryckta negativa känslor hos drava.se. Men så fort dessa har känts igenom börjar positiva känslor bubbla upp till ytan. När de positiva känslorna börjar komma kan man också börja ”beställa” saker från universum utan att insistera. Jag beställer en badrumsrenovering – vad beställer du?